Google ile yapabileceğiniz 9 farklı şey

Kanola yağının faydaları ve zararları

Google'un sunmuş olduğu hizmetlerden bazılarını sıklıkla, bazılarını ise nadiren kullanıyor olabilirsiniz. Sizin kullanım alışkanlıklarınızı kolaylaştıracak dokuz ipucunu öğrenin.

Facebook'un otomatik video oynatmasını hem bilgisayarınızdan hem de cep telefonunuzdan engelleyin

Kanola yağının faydaları ve zararları

Popüler sosyal paylaşım platformu Facebook, her geçen gün biraz daha büyüyor ve yeni özellikleriyle kullanıcılarının karşısına çıkmayı sürdürüyor. Otomatik başlatılan videolar, özellikle tablet ve cep telefonundan (android, iphone) internete bağlanıldığında internette gezinme deneyimini oldukça yavaşlatıyor ve kota aşımına sebep oluyor.

Akciğer Ödemine Karşı Bitkisel Kür

Kanola yağının faydaları ve zararları

İbrahim Saraçoğlu' nun verdiği keçiboynuzu kürü akciğer hastaları için bulunmaz bir imkan. Uygulanan bitkisel keçiboynuzu kürü ile akciğer ödemi en hızlı şekilde şifa bulmaktadır.

Behçet hastalığı için bitkisel kür

Kanola yağının faydaları ve zararları

Behçet hastalığınızın tedavisine yardımcı olmak için İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği beyaz dut kurusu, arpa ve su ile yaptığı kür yardımıyla hastalığınızı iyileştirebilirsiniz.

Nefes kesilmesi, nefes darlığının oluşma sebepleri ve tedavi yöntemleri nelerdir

Kanola yağının faydaları ve zararları

Dispne olarak da adlandırılan nefes darlığı, nefes alıp vermede zorlanma halidir. Soluk alıp verme, solunum kasları ile meydana gelir. Hasta, nefes alıp vermede zorluk çektiğinde, hava açlığı denen bir boğulma duygusuna kapılır. Çoğu zaman, daha derin soluk alıp verme ve daha sık soluma şeklinde ortaya çıkar. Küçük büyük herkesin karşılaşabileceği bir rahatsızlıktır.

Menu