2011 ALES Sonbahar dönemi başvuruları 10 - 19 Ekim

Eklenme Tarihi : 06.10.2011 | Okunma Sayısı : 4159 | Kategori : ALES

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2011-ALES Sonbahar Dönemi), 27 Kasım 2011tarihinde yapılacaktır.

2011-ALES Sonbahar Dönemi’ne başvuru süresi 10-19 Ekim 2011 tarihleri arasındadır. Sınava başvurmak isteyen adaylar, 2011-ALES SonbaharDönemiKılavuzu ile Aday Bilgi Formuna başvuru tarihleri içinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.trinternet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır.

Başvuru merkezleri ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Sınav ücreti başvuru işleminden önce ilgili bankaya yatırılmalıdır.

Başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Son iki yıl içinde ÖSYM tarafından yapılan herhangi bir sınava Başvuru Merkezi aracılığıyla başvurmuş olan adaylar başvurularını isterlerse bireysel olarak internet aracılığıyla kendileri yapabileceklerdir. Diğer adaylar başvurularını başvuru merkezleri aracılığıyla yapacaklardır. Başvuruda 3,00 TL olan Başvuru Hizmeti Ücreti de adaylar tarafından ödenecektir.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst