2014 pedagojik formasyon klavuzu yayınlandı

Eklenme Tarihi : 24.01.2014 | Okunma Sayısı : 7708 | Kategori : Güncel Eğitim

2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı: Adaylardan Yeniden Tercih Alınması

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖSYM tarafından yapılacak 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri için 28 Kasım-6 Aralık 2013tarihleri arasında adaylardan tercihleri alınmıştır.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programları ile ilgili olarak, 16 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu ile 21 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nda yeni kararlar alınmış, mevcut alanlara yeni alanlar dahil edilerek kontenjanlar yeniden düzenlenmiştir.

Programlara yerleştirme için adaylardan yeniden tercihleri alınacaktır. Adaylar tercihlerini 23-27 Ocak 2014 tarihleri arasında elektronik ortamda yapacaklardır. 28 Kasım-6 Aralık 2013 tarihleri arasında tercih yapan adaylar istedikleri takdirde tercihlerinde değişiklik yapabileceklerdir.

2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu, 16 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu ile 21 Ocak 2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nda alınan kararlar doğrultusunda güncellenmiştir.

Adaylar tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi uzatılmayacaktır.

Bu amaçla hazırlanan kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Yerleştirme için tercih yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst