2020 FATİH ETZ ve GESS TURKEY tanıtımı yapıldı

Eklenme Tarihi : 19.11.2019 | Okunma Sayısı : 595 | Kategori : DİĞER

2-4 Nisan 2020 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek FATİH Eğitim Teknolojileri Zirvesi ve GESS Türkiye Fuarı tanıtım toplantısı 24 Ekim 2019 Perşembe günü Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda yapıldı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha DENEMEÇ, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl YILMAZ, Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya AYTEMUR, sponsor firma temsilcileri ile FATİH ETZ ve GESS Türkiye organizasyon ekiplerinin katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha DENEMEÇ: "Bir bilgi toplumu yaratmak ve eğitimde teknolojiyi yararlı kılmak; eğitim ve öğretimi, teknolojinin geldiği son nokta ile buluşturmak üzere son dört yıldır periyodik olarak düzenlediğimiz Uluslararası FATİH ETZ, FATİH Projesi'nin hem bilimsel ayağını destekleyen hem de eğitim teknolojilerinin her bakımdan nabzını tutan büyük bir etkinlik olarak varlığını sürdürüyordu. 2020 yılında ise yine uluslararası eğitim teknolojilerinin nabzını tutan ve beş ülkede gerçekleştirilerek eğitimde dünyanın önemli isimlerini bir araya getiren GESS Türkiye ile FATİH ETZ güçlerini birleştirdi." dedi.

Eğitim teknolojileri zirvesi iş birliği için imzalar atıldı

2023 Eğitim Vizyonu'nun gerektirdiği eğitimde teknolojik dönüşümü gerçekleştirmekte olan T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ile GESS Türkiye'yi düzenleyen Tarsus Turkey Fuarcılık A.Ş. arasında imzalanan protokolle, 2-4 Nisan 2020'de Uluslararası FATİH Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) ve GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı bir arada İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Bu iki etkinlikle geleceğin eğitim teknolojileri için büyük bir buluşmaya imza atılması hedefleniyor.

Yeğitek Genel Müdürlüğü ve Tarsus Turkey iş birliği ile düzenlenecek olan FATİH ETZ ve GESS TURKEY 2020; BAU Bahçeşehir Üniversitesi, Bahçeşehir Koleji, Uğur Okulları ve Arçelik sponsorluğunda eğitimin geleceğine yön veren yeni bilimsel çalışmalara ve teknolojilere ev sahipliği yapacak ve katılımcılar, yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik gelişmelerden haberdar olurken, bu alanlarda çeşitli uygulamaları deneyimleyebilecek.

FATİH ETZ ve GESS TURKEY 2020'de: "Kodlama ve Robotik Öğretimi, Eğitimde Etkin Etkileşimli Tahta Kullanımı, Oyun Tabanlı Öğrenme, Oyunlaştırma, E-İçerik Geliştirme, Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı, Eğitimde Engelsiz Bilişim, STEM/STEAM/STEMA, Uzaktan Eğitim, Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi, Yapay Zekâ, Büyük Veri, e-Portfolyo" gibi konular ele alınacak.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst