E-postaları Gmail'de ek olarak gönderebilirsiniz

Eklenme Tarihi : 10.12.2019 | Okunma Sayısı : 683 | Kategori : DİĞER

Postalama sistemi yakında kullanıcıların e-postalarını iletmek veya indirmek zorunda kalmadan ek olarak e-postayla göndermesine izin verecek. Veya Google'ın belirttiği gibi, "Artık e-postaları Gmail'deki diğer e-postalara ekleyebilirsin."

Hassas e-posta göndericileri, istedikleri gibi bir .eml dosyası olarak görünecek kadar çok e-posta ekleyebilirler. Birden fazla sekme açmayı seven kullanıcılar, ekin yeni bir pencerede açılacağını duymaktan da memnun olabilirler.

gmail'de e-postalarınızı ek olarak gönderin

E-postaları yeni bir konuya eklemek için başka bir yol da e-postaları seçmek ve ardından taşma (üç-nokta) menüsünden “Ek olarak ilet” i seçmektir.

Google neden böyle bir özellik ekledi ?

Sizden, e-postaları iliştirmenin, tek bir konuyla ilgili birden fazla mesajı iletmek istemek gibi, ayrı e-postaları iletmekten daha anlamlı olduğu durumlar olduğunu duyduk. Bu yeni işlevsellik ile tam olarak bunu yapabilirsiniz. E-postaları ek olarak gönderme, alıcılarınıza bir özet e-posta mesajı yazmanıza ve alıcıların doğrudan posta istemcilerinde açabilecekleri destek e-postalarını eklemenize olanak sağlar. 

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst