Mühendislik tamamlama tercih kılavuzu yayınlandı

Eklenme Tarihi : 02.10.2014 | Okunma Sayısı : 5726 | Kategori : KPSS

19 Temmuz 2014 tarihinde yapılan 2014 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı (2014-Mühendislik Tamamlama) sonuçlarına göre yapılacak yerleştirme işlemi için adaylardantercih alma işlemleri 2-10 Ekim 2014 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır. Adaylar tercihlerini, TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır.

Sınava başvuran ancak, 15 Temmuz 2014 tarihi itibarıyla mezun durumda olmayan adaylar tercih yapamazlar.

Tercih bildirimi aşamasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde yer alan eğitim bilgileri alanlarında değişiklik yapmak isteyen veya eksik eğitim bilgilerini düzeltmek isteyen adayların 2-10 Ekim 2014 tarihleri arasında (resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında) ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine (ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinin adresi ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer almaktadır.) bu bilgilerini düzeltmek için başvurmaları gerekmektedir. Eğitim bilgilerinde yapılacak tüm işlemler resmî belgeye dayalı yapılır. Eğitim bilgileri eksik veya hatalı olan adayların bu bilgileri, ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü görevlisi tarafından belgeye dayalı olarak eğitim bilgilerini gösterir resmî belgeleri ile (diploma, mezuniyet belgesi vb. belgenin onaylı bir örneği) kontrol edilerek alınacaktır.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst