Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye fiyatları açıklandı

Eklenme Tarihi : 01.03.2022 | Okunma Sayısı : 2114 | Kategori : DİĞER

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 9 Şubat'ta duyurduğu Galaxy S22 ailesinin Türkiye fiyatları uzun süren bekleyişin ardından nihayet belli oldu. İşte 4 Mart'ta ön siparişe açılacak telefonların Türkiye fiyatları:

Samsung Galaxy S22 ve Galaxy S22 Plus Türkiye fiyatı

Serinin baz modeli Galaxy S22 Türkiye fiyatı 14.499 TL'den başlarken, Galaxy S22+ ise 18.999 TL başlangıç fiyat etiketine sahip. Bu fiyatların her iki telefonun da 128GB depolamalı sürümleri için geçerli olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy S22 Ultra Türkiye fiyatı

Ailenin en tepe modeli Samsung Galaxy S22 Ultra'nın 128 GB depolamalı versiyonu ise 22.999 TL fiyat etiketine sahip.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst