Samsung Galaxy Watch 4 uykunuzun hangi hayvana benzediğini gösterecek

Eklenme Tarihi : 09.02.2022 | Okunma Sayısı : 830 | Kategori : DİĞER

Samsung'un düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni akıllı saatlerini duyurması beklenmiyor ancak Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic için yeni sağlık ve fitness özellikleri geliyor. Google'la kurulan işbirliğiyle geliştirilen Wear OS'u çalıştıran akıllı saatler, daha iyi uygulama uyumluluğuna sahip olacak ancak kullanıcıların Google Asistan için biraz daha beklemesi gerekiyor.

Yeni kayış seçenekleri de geliyor

Yayınlanacak yazılım güncellemesiyle gelecek özelliklerden birisi uyku koçluğu olacak. Özellik kapsamında kullanıcıların bir haftalık uyku düzeni takip edilecek ve sonrasında yapılacak olan uyku anketiyle kullanıcıya uyku türünü temsil eden sekiz hayvandan (Kaygısız Aslan, Hassas Kirpi, Gergin Penguen, Güneşten Hoşlanmayan Köstebek, Temkinli Geyik, Uysal Mors, Avdaki Timsah ve Yorgun Köpek Balığı) biri atanacak.

Bu adımların tamamlanmasının ardından kullanıcının uyku kalitesini artırmaya yönelik, kontrol listeleri, uyku makaleleri, meditasyon ve raporlar gibi yardımcı destekler sunulacak ve toplamda bu koçluk programı dört ile beş hafta arasında değişecek.

Yazılım güncellemesiyle kullanıcılar, aynı zamanda abonelik tabanlı bir fitness hizmeti olan Centr adlı üçüncü taraf uygulamada 30 günlük deneme süresine sahip olacak. Bir başka özellik ise koşucular ve bisikletçilerin antrenmanlarından önce mesafeyi, süreyi ve set sayısını belirlemelerine olanak tanıyacak.

Google Asistan'ın Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic'e geleceğini doğrulayan şirket kesin bir tarih vermemekle birlikte önümüzdeki aylarda bunun gerçekleşeceğini söyledi. Kullanıcılar Samsung'un kendi Bixby'si veya Google'ın yerel asistanı arasında seçim yapabilecekler.

Son olarak Samsung, akıllı saatlere yeni kayış seçenekleri getirecek. Ayrıca saat yüzlerini daha iyi kişiselleştirmek için daha fazla renk ve dijital saat yazı tipi ekleyecek.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst