Windows 10'un sistem gereksinimleri ve Windows 10 önizleme sürümünü indirebilirsiniz

Eklenme Tarihi : 02.10.2014 | Okunma Sayısı : 1707 | Kategori : DİĞER

Yeni windows 10'un Technical Preview sürümü indirebilir hale geldi. Bu sürümü bilgisayarınıza kurup kullanmak istiyorsanız ilk olarak Windows Insider Program bölümüne üye olmanız gerekiyor. Üyelik işleminden sonra sistem gereksinimleriniz yeterli ise aynı sayfadan indirme işlemine başlayabilirsiniz.

Windows 10 Sistem Gereksinimleri

En az 1 GHZ veya daha hızlı bir işlemci, 32 bit için 1 GB veya 64 bit için 2 GB RAM, harddisk'te 16 GB boş alan, WDDM sürücüsünün dahil olduğu Microsoft DirectX 9 sürümü olmalıdır.

Technical Preview'in 32 bit versiyonu 3.16GB, 64 bit versiyonu 4.10GB'dır.

Deneme sürümüne ulaşmak için tıklayınız.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst