Wolkswagen'den yeni logo

Eklenme Tarihi : 10.09.2019 | Okunma Sayısı : 539 | Kategori : DİĞER

Elektrik motorlu araç sektörünün gelişmesiyle birlikte otomobil devleri, tamamen elektrik motoruna sahip olan veya hibrit (hem petrol türevi yakıt hem de elektrik enerjisi) modelleri üretmeye başladılar. Tüketiciler tarafından da yoğun ilgi gören elektrik motorlu otomobiller, henüz tam olarak kendilerini ispatlamamış olsalar da düşük enerji tüketimleri ve sağladıkları teknolojik yeniliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorlar. Rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Volkswagen de elektrik motorlu modeli ID.3'le bu akıma ayak uydurmak istiyor. Aslına bakacak olursak şirketin logo değişikliğine gitmesinin altında yatan sebep ID.3'ün ta kendisi.

Volkswagen tarafından yapılan açıklamalara göre şirket, bugüne dek üç büyük devrim geçirdi. Bunlardan ilki Volkswagen'in en klasik modeli "Beetle", ikincisi tahmin edebileceğiniz gibi "Golf", üçüncü devrimse elektrik motorları. Hem yeni teknolojilerin hem de otomobil sektörüne yeni bir bakış açısına neden elektrik motorlu otomobil dönemine giriş yapan otomobil devi, logosunu da bu yüzden değiştirmiş durumda.

Otomobil devinin daha önceki yaptığı açıklamalarda yeni logonun daha sade ve daha kullanışlı olacağını, iki boyutlu bir yapıyla geleceğini ve hem günlük yaşamda hem de internet ortamında bu logonun kullanımının fazlasıyla kolay olacağını açıklamıştı. Volkswagen'in yeni logosu, daha önce yapılan tüm açıklamaları karşılıyor. Dilerseniz şimdi, Volkswagen'in yeni logosuna bir bakış atalım.

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, fatih(at)ilketkinlik.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

üst